19 Δεκεμβρίου 2011

Tips

Εύκολες μικρές συμβουλές διατροφής

    1. Προγραμματίστε τι θα φάτε απο την προηγούμενη ή κάντε ένα εβδομαδιαίο πλάνο με το τι θα τρώτε κάθε μέρα. Με τον τρόπο αυτό δεν θα τρώτε ότι βρεθεί μπροστά σας.
    2. Τρώτε ποικιλία τροφών. Ο οργανισμός μας χρειάζεται πολλά και διαφορετικά θρεπτικά συστατικά για την ομαλή λειτουργία του.
    3.  Αρχίστε τη μέρα σας με ένα καλό πρωτεϊνικό πρωινό.
    4.  Τρώτε τουλάχιστον 2 μερίδες λαχανικών καθημερινά και άφθονα φρούτα. Καταναλώνετε ψάρι τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα.
    5.  Μην στερείτε τον οργανισμό σας από τους υδατάνθρακες.  Τροφές όπως το ρύζι, το ψωμί, τα ζυμαρικά και οι πατάτες είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία το οργανισμού!
    6.  Τρώτε 2 με 3 μερίδες γαλακτοκομικών ημερησίως, κατά προτίμηση αποβουτυρωμένων αν είστε ενήλικες.
    7.  Πίνετε τουλάχιστον 1.5lt  καθαρό νερό ημερησίως.
    8. Αποφεύγετε την υπερβολή στα  γλυκά, να θυμάστε ότι  όσο περισσότερη ζάχαρη τρώτε τόσο πιο πολύ ζάχαρη θέλετε.






    .

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    "Μια Μοναδική Ευκαιρία"

    "Μια Μοναδική Ευκαιρία"
    Βοηθώντας τους ανθρώπους να επιτύχουν τους Στόχους τους Ευεξίας, να κερδίσουν χρήματα και να αναλάβουν την ευθύνη του εαυτού τους, η επιχειρηματική Ευκαιρία που προτείνω καθώς και τα προιόντα αποτελούν μια πραγματικότητα με ορατά και αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Εχει αλλάξει τις ζωές πολλών ανθρώπων, έχει αλλάξει την δική μου. Θα μπορούσε να αλλάξει και την δική σου αν θέλεις... Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα 'Ονειρο .. Εχεις?