15 Νοεμβρίου 2009

Λογοι Αντιγήρανσης







ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ
Βοηθήστε το σώμα σας να αμυνθεί σε κυτταρικό επίπεδο και προστατέψτε την καλή υγεία σας για μια ζωή. 

Πολεμήστε τις καταστροφικές συνέπειες των ελεύθερων ριζών με ισχυρά αντιοξειδωτικά. 



 
Τα κύτταρά μας παράγουν χιλιάδες ελεύθερες ρίζες κάθε μέρα. Οι ελεύθερες ρίζες του περιβάλλοντος προκύπτουν ως αποτέλεσμα του στρες, της ρύπανσης και των ανθυγιεινών διατροφικών συνηθειών. Η οξείδωση είναι καταστροφική αλλά απαραίτητη διεργασία την οποία δημιουργεί το σώμα μας για να παράγει ενέργεια.
 
Χωρίς σωστή διατροφή η οξείδωση μπορεί να συμβάλλει σε οποιεσδήποτε καταβλητικές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων του καρκίνου, των καρδιακών παθήσεων, και της γήρανσης. Ευτυχώς μπορούμε να προστατέψουμε το σώμα μας με την ισχυρή δύναμη των αντιοξειδωτικών.
 



Τι είναι λοιπόν τα αντιοξειδωτικά;



 

Τα αντιοξειδωτικά είναι χημικές ενώσεις που εξουδετερώνουν τα αποτελέσματα της οξείδωσης. Τα πιο γνωστά αντιοξειδωτικά είναι οι βιταμίνες A, C και E και το μέταλλο σελήνιο. Αυτά τα αντιοξειδωτικά δεν μπορούν να παρασκευαστούν από το σώμα γι αυτό πρέπει να τα καταναλώνουμε. Τρόφιμα όπως τα φρούτα και τα λαχανικά είναι περίφημες πηγές αντιοξειδωτικής προστασίας, αλλά πολλά προϊόντα της Herbalife κάποια από τα ίδια απίστευτα οφέλη.

 

Ταμπλέτες από Φυτικές Ίνες και Βότανα  είναι θαυμάσιες πηγές βιταμινών A, Cκαι Ε  

Τα αντιοξειδωτικά θα πρέπει να αποτελούν απαραίτητο μέρος του καθημερινού σας διαιτολογίου συμπληρωμάτων και του πλάνου γευμάτων σας.

 

Η απόλυτη ισχύς, η ποικιλία και η ποιότητα των αντιοξειδωτικών της Herbalife όταν συνδυάζεται με καλές διατροφικές συνήθειες, μπορεί να προστατεύσει ολόκληρο το σώμα σας από τις ελεύθερες ρίζες και να προστατεύσει την υγεία σας για μια ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Μια Μοναδική Ευκαιρία"

"Μια Μοναδική Ευκαιρία"
Βοηθώντας τους ανθρώπους να επιτύχουν τους Στόχους τους Ευεξίας, να κερδίσουν χρήματα και να αναλάβουν την ευθύνη του εαυτού τους, η επιχειρηματική Ευκαιρία που προτείνω καθώς και τα προιόντα αποτελούν μια πραγματικότητα με ορατά και αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Εχει αλλάξει τις ζωές πολλών ανθρώπων, έχει αλλάξει την δική μου. Θα μπορούσε να αλλάξει και την δική σου αν θέλεις... Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα 'Ονειρο .. Εχεις?